A A A K K K
для людей із порушенням зору
Красносільська територіальна громада
Одеський район, Одеська область

СВЯТО ВИШИВАНКИ В КРАСНОСІЛЬСЬКІЙ ОТГ

Дата: 18.05.2018 21:52
Кількість переглядів: 1051

   Фото без опису

 17 травня  в Красносільській ОТГ відбулося свято вишиванки. І хоча погода примусила організаторів заходу похвилюватися, проте у визначений час, хмари розійшлися і сонячні промінчики заграли веселкових барв.

     На площі біля сільської ради зібралися представники усіх населених пунктів Красносільської об’єднаної територіальної громади. У вишиванковій феєрії закружляли учасники зразкового танцювального колективу «Юність», вокального ансамблю «Водограй», студії акторської майстерності «Нове амплуа», студії молодіжного розвитку «МІКС».

     Вже традиційним став конкурс «Найсмачніший вареничок», цього року до участі в конкурсі зареєструвалося понад 20 команд. Компетентне журі визначило переможців: І місце – господині села Корсунці, ІІ місце – майстрині кулінарії Красносільської ЗОШ І-ІІІ ст., ІІІ місце – команда села Іванове. Всі учасники конкурсу отримали подяки та призи від голови сільської ради Майдебури Миколи Петровича.

    На святі вишиванки кожен знайшов цікаве для себе: хтось поринув в історію української вишиванки, комусь було до вподоби зробити серію фотознімків у фотозонах, гурмани мали змогу відчути на смак вареники з різними начинками, діти гралися у традиційні українські ігри і отримували призи, а хтось співав пісень разом з вокальним колективом, одним словом, свято вдалося.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь