A A A K K K
для людей із порушенням зору
Красносільська територіальна громада
Одеський район, Одеська область

Відкриття ТЦ «Епіцентр»

Дата: 18.06.2018 15:09
Кількість переглядів: 986

     15 червня відбулася офіційна церемонія відкриття торгівельного центру «Епіцентр», який розташувався на території с. Ілічанка Красносільської об’єднаної територіальної громади. На заході Красносільську громаду представили голова сільської ради – Майдебура Микола Петрович та його перший заступник – Архірій Марина Миколаївна.

     Новий ТЦ займає площу 35000 кв. м. з них 1700 кв. м. займає дитяча зона - магазин дитячих товарів, зони відпочинку, творчості, батути і велика кількість територій для розваг. Це вже третій центр в Одесі і сорок сьомий в цілому по мережі.

     Відкриття «Епіцентру» має велике соціальне значення для Ілічанки і Красносільської ОТГ, адже новий торговий центр - це 550 нових робочих місць, які можуть зайняти жителі громади.

 

 Довідка. Епіцентр К – лідер на ринку роздрібної торгівлі сегменту товарів для будівництва та ремонту України з повністю вітчизняними інвестиціями, яка налічує 46 діючих торгових центрів в різних регіонах України, починаючи зі столиці, закінчуючи райцентрами. У торгових центрах мережі, сумарна торгова площа яких становить 1,5 млн кв. м, представлено понад 250 000 найменувань товарів від більш ніж 3500 постачальників. За результатами 2017 року загальний товарообіг групи компаній Епіцентр в порівнянні з 2016 роком зріс на 20,3% або на 7,3 млрд грн.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь