A A A K K K
для людей із порушенням зору
Красносільська територіальна громада
Одеський район, Одеська область

Незвичайні змагання, шоу-забіги «Зірка Усейна Болта»

Дата: 02.07.2018 17:58
Кількість переглядів: 1296

     1 липня в Красносільській громаді відбулися незвичайні змагання. На площі біля Красносільської сільської ради проходили шоу-забіги «Зірка Усейна Болта» на дистанції 100 метрів, в яких визначали найшвидших людей Красносільської громади.

     У змаганнях взяли  участь 34 дівчини та 37 хлопців без вікових обмежень. Серед учасників змагань було чимало вихованців Красносільської КДЮСШ, які на рівних боролися з більш дорослими і досвідченими учасниками, серед яких Чемпіони Одеської області з легкої атлетики серед школярів та дорослих, учасники всеукраїнських змагань різних років.

     Змагання проходили у три кола: кваліфікація, півфінали і фінал, таймінг забезпечували директор Красносільської КДЮСШ Черненко Олександр Юрійович та вчитель фізкультури Корсунської школи Давлетгареєв Нурислам Махмутович. До жіночого фіналу вийшли представниці трьох сіл нашої громади: Червінська Юлія с.Корсунці, випускниця Красносільської школи Єрьоміна Дарія  та вихованка спортивного(футбол) інтернату м.Рівне Присяжнюк Ольга з с.Іванове. В цікавій боротьбі перемогу здобула Єрьоміна Дарія (14.47с) , друге місце – Присяжнюк Ольга(14,73с.), бронза у Червінської Юлії (15,03с.). Захопливою виявилася боротьба у хлопців. У напруженій боротьбі до фіналу пробилося тріо з Красносілки:  випускник військової академії Володимир Шугалтер, курсант військової академії, кандидат у майстри спорту з поліатлону Михайло Шугалтер та випускник Красносільської школи Осадчук Віталій. Лише «фотофініш» виявив переможця і володаря звання «Найшвидша людина Красносільської громади», яким став Осадчук Віталій (11,47), віце-чемпіоном став Михайло Шугалтер (11,50), третє місце у його старшого брата Володимира Шугалтера (12,03с.)!!! Нагородження проводили перший заступник голови Красносільської сільської ради Архірій Марина Миколаївна та начальник управління культури, молоді, спорту та туризму виконавчого органу Красносільської сільської ради Габінська Тетяна Андріївна. Всі учасники отримали пам`ятні грамоти зі своїми результатами, наймолодша учасниця 4-річна Дмитрієнко Тетяна з с.Корсунці отримала спеціальний приз «Вітамінний кошик фруктів». Призери отримали грошові винагороди, а переможці ще й кубки «Зірка Усейна Болта». Протягом змагань учасників гаряче підтримували вболівальники та чірлідери танцювального ансамблю «Юність» під керівництвом Ковальової Юлії Сергіївни. Допомогу у вигляді надувної арки, яка додавала урочистості змаганням, люб`язно надала федерація триатлону Одеської області в особі Галецького Анатолія Опанасовича. Ведучій свята, методист з питань молоді та спорту Дубовенко Валерій нагадав усім присутнім, що триває підготовка та щотижневі (понеділок, середа, п’ятниця, субота о 18:30)  тренування до 10-х легкоатлетичних змагань «Кубок Красносілки», які відбудуться 16 вересня.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь