A A A K K K
для людей із порушенням зору
Красносільська територіальна громада
Одеський район, Одеська область

Новий освітній простір: в Лиманському районі триває масштабна реконструкція школи в селі Красносілка

Дата: 17.08.2018 16:36
Кількість переглядів: 983

Фото без описуФото без опису

В Лиманському районі Одеської області триває реконструкція Красносільської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів. Тут створюють новий освітній простір. Заклад розраховано на понад 600 учнів та 46 вчителів. Про це повідомив заступник голови Одеської обласної державної адміністрації Сергій Колебошин.

«У Красносільській школі створюють сучасні умови, які відповідають усім вимогам нового освітнього простору. Зокрема, вікна та двері вже замінено на енергозберігаючі; повністю оновлено системи тепло- та водопостачання, а також електричну, вентиляційну та пожежну мережі. Проект передбачає створення підйомника для дітей з особливими потребами. Окрім того, буде закуплено обладнання для кабінетів географії, хімії та біології, а також декілька сучасних мультимедійних комплексів», — підкреслив Сергій Колебошин.

Зазначимо, цей освітній заклад — найбільша школа Красносільської об’єднаної територіальної громади. На її реконструкцію виділено близько 50 мільйонів гривень. Йдеться про співфінансування з місцевого, обласного та державного бюджетів.

Нагадаємо, на початку червня сучасний культурно-освітній український медіа-простір з’явився у Болградській гімназії ім. Георгія Раковського.

Розвиток освіти та створення сучасних опорних шкіл у регіоні — один із ключових пріоритетів Стратегічного плану дій голови Одеської обласної державної адміністрації Максима Степанова «Розумний регіон» на 2017-2019 роки.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь