A A A K K K
для людей із порушенням зору
Красносільська територіальна громада
Одеський район, Одеська область

«Ціна війни»

Дата: 15.02.2018 18:19
Кількість переглядів: 873

     «Ціна війни» під такою назвою в селі Красносілка відбувся мітинг та церемонія покладання квітів з нагоди 29-ї річниці виведення обмеженого контингенту радянських військ з Афганістану та дня вшанування учасників бойових дій на територіях інших держав.

     15 лютого о 8 годині ранку до пам’ятників загиблим воїнам-інтернаціоналістам та загиблим односельцям прибули ветерани війни в Афганістані, учасники бойових дій на територіях інших держав, військовослужбовці вч А-3438, працівники Красносільської сільської ради, керівництво об’єднаної територіальної громади.

     Зі словами привітань до учасників заходу звернулися секретар Красносільської сільської ради Н.Г. Гордузенко, командир вч А-3438 Зосімов Ю.В., голова Красносільського первинного та Лиманського районного осередків спілки ветеранів Афганістану та учасників бойових дій на території інших держав В.І. Наконечний.

         Усі присутні дякували ветеранам-інтернаціоналістам та бажали їм миру, здоров’я і успіхів. Пам’ять загиблого в Афганістані Василя Петрова та усіх полеглих у боротьбі за свободу та незалежність вшанували хвилиною мовчання.

         На завершення заходу відбулася традиційна церемонія покладання квітів. Корзини до підніжжя пам’ятників поклали перший заступник голови Красносільської сільської ради М.М. Архірій, командир вч А-3438 Зосімов Ю.В., секретар Красносільської сільської ради Н.Г. Гордузенко та голова Красносільського первинного та Лиманського районного осередків спілки ветеранів Афганістану та учасників бойових дій на території інших держав В.І. Наконечний. Решта учасників мітингу поклали до підніжжя цих святих місць троянди та гвоздики.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь