A A A K K K
для людей із порушенням зору
Красносільська територіальна громада
Одеський район, Одеська область

Красносілка зустрічає героїв

Дата: 22.01.2018 20:18
Кількість переглядів: 1033

Красносілка зустрічає героїв

     20 січня в Україні відзначався день пам’яті захисників Донецького аеропорту. Саме цього дня  громаді Красносільської сільської ради випала нагода зустрічати бійців 28 Гвардійської окремої механізованої бригади, які поверталися зі сходу нашої держави до місця постійної дислокації. Вітати героїв, що прибули з під Волновахи до залізничної станції Кремидівка, приїхали представники бюджетних установ, депутати, члени виконкому, посадові особи на чолі з головою сільської ради М.П. Майдебурою.

Микола Петрович звернувся до героїв сьогодення зі щирими словами поваги і вдячності: «Дорогі захисники, дорогі наші герої! Від себе особисто і від усієї Красносільської громади вітаю вас на рідній землі. Ви пройшли нелегкі випробування, героїчно обороняючи кордони і цілісність нашої держави на Сході. Мені сьогодні надзвичайно приємно, що саме Красносільська об’єднана територіальна громада має за честь зустрічати та вітати Вас – Героїв України родом з Лиманського району. У нас в Красносілці добре знають 28 Гвардійську окрему механізовану бригаду. Ваше уславлене бойове з’єднання має велику бойову історію і традиції. Сьогодні ви, як нащадки захисників батьківщини  демонструєте свою відповідальність, мужність, самовідданість захищаючи честь і незалежність нашої держави. Я впевнений, що саме 28 бригада у складі мужніх чоловіків нашого району творять історію і входять до складу нових Збройних сил України, які народилися у полум’ї війни 2014-2017 років.  

     Висловлюємо вам слова великої шани і глибокої вдячності за те, що завдяки вам, тим, хто не за теплим столом, а в холодному окопі, хто не з келихом у руці, а з автоматом напоготові боронить нашу країну. А ми маємо змогу мирно жити, працювати, будувати плани на майбутнє, виховувати дітей. Спасибі вам за ту справу, яку ви сьогодні робите. Бажаю вам міцного здоров’я, миру, щастя і достатку!  Слава Україні!» 

- «Героям Слава!» - лунало с уст усіх присутніх.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь