A A A K K K
для людей із порушенням зору
Красносільська територіальна громада
Одеський район, Одеська область

Новини

Дата: від до Скинути

Красносільський сільський голова звітувала про роботу у 2023 році

На черговій сесії Красносільської сільської ради, яка відбулася 15 березня, Красносільський сільський голова Марина Архірій прозвітувала про роботу у 2023 році. Також про свою діяльність у минулому році поінформували старости та голови постійних депутатських комісій.

17:09 15.03.2024

Боротьба з «наливайками» триває

Деякі підприємці, які торгували алкогольними і тютюновими напоями без дозвільних документів після попереджень привели роботу в правове русло. Проте є такі, які нехтують законодавством України та здоров’ям громадян. 15 березня поліцейський офіцер громади Михайло Прошин, патрулюючи територію громади, виявив у с. Корсунці по вул. Виноградній біля магазину «Наше пиво» громадянку, яка здійснювала торгівлю пивом у невстановленому місці без дозвільних документів.

16:27 15.03.2024

Медичний огляд у с.Павлинці

15 березня в фельдшерському пункті с. Павлинки було проведено медичний огляд населення сімейним лікарем. Було оглянуто та надано консультації 19-ти жителям села, серед яких 1 дитина.

16:26 15.03.2024

День жалоби 16 березня 2024 року

Розпорядженням начальника Одеської обласної військової адміністрації Олега Кіпера 16 березня 2024 року оголошено в Одеській області днем жалоби

16:22 15.03.2024

Служба у справах дітей продовжує виїзди у сім'ї які перебувають у складних життєвих обставинах

14 березня Служба у справах дітей разом з працівником ювенальної превенції, фахівцями з соціальної роботи Відділу соціального захисту населення здійснили виїзд у сім’ї, які перебувають у складних життєвих обставинах у с. Івановому та Красносілці. Мета виїзду: проведення профілактичної роботи щодо підвищення батьківського потенціалу та обстеження житлово-побутових умов проживання. З сім'ями проведено бесіди щодо належного виконання батьківських обов’язків. За результатами роботи складено акти оцінки потреб сімей та заплановано подальший хід роботи з даними родинами.

16:14 15.03.2024

КП «Ритуал Сервіс» продовжує роботи з благоустрою кладовищ

КП «Ритуал Сервіс» за сприятливих погодних умов продовжує роботи щодо упорядкування територій на кладовищах громади. Зокрема, на звернення старости с. Переможне Олени Шарафаненко було відремонтовано паркан на цвинтарі. На кладовищі с. Павлинки тривають роботи щодо вирубування парості та дробіння гілок на щепу, а також приведення в належний стан території. Роботи тривають.

11:45 15.03.2024

Подвиг заради Вітчизни

Щороку 14 березня в Україні відзначають День українського добровольця. Відповідну ухвалу підтримала Верховна Рада 17 січня 2017 року. З нагоди Дня українського добровольця у закладах культури Красносільської громади було проведено низку заходів. Кубанський сільський клуб спільно з Кубанською сільської бібліотекою провели годину вшанування «Подвиг заради Вітчизни».

16:17 14.03.2024

14 березня – День українського добровольця

Шановні жителі Красносільської громади! Сьогодні в Україні відзначають День українського добровольця. Ця дата була встановлена Верховною Радою на знак вшанування мужності та героїзму Захисників незалежності, суверенітету і територіальної цілісності України. З початку бойових дій на Cході країни, а особливо повномасштабного вторгнення рф на територію нашої держави тисячі українців, покинувши власні справи: навчання, роботу, бізнес, - пішли захищати від загарбників рідну землю, власні родини та майбутнє своїх дітей.

08:53 14.03.2024

Відбулось засідання виконавчого комітету Красносільської сільської ради

Красносільський сільський голова Марина Архірій 12 березня провела чергове засідання виконавчого комітету. Присутні схвалили звіт про виконання бюджету Красносільської сільської територіальної громади за 2023 рік та заслухали звіт поліцейського офіцера громади Михайла Прошина за 2023 рік.

11:02 13.03.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь