A A A K K K
для людей із порушенням зору
Красносільська територіальна громада
Одеський район, Одеська область

Новини

Дата: від до Скинути

Красносільський ліцей розпочав участь в міжнародному проєкті "Грузія - Україна"

Красносільський ліцей розпочав участь в міжнародному проєкті "Грузія - Україна"

У рамках проєкту відбулась зустріч з третьокласниками школи №5 м. Кутаісі й  учнями 4-В класу  Красносільського ліцею Красносільської ТГ. Наші друзі представляли відомі грузинські страви: хачапурі, чурчхела, назукі, хінкалі, сулугуні , кубдарі, а також підготували презентації виготовлення цих страв власноруч.

08:34 12.04.2024

Громадська організація «Час Дії» запрошує молодих ветеранів та внутрішньо переміщених осіб в Україні доєднатися до Проекту

Громадська організація «Час Дії» запрошує молодих ветеранів та внутрішньо переміщених осіб в Україні доєднатися до Проекту

На відібраних учасників чекає навчання, зустрічі з відомими бізнесменами, економістами та тренерами. Разом з менторами кожен учасник напише бізнес-план.

08:29 10.04.2024

Обстежено родини, що перебувають у складних життєвих обставинах

Обстежено родини, що перебувають у складних життєвих обставинах

Минулого тижня Службою у справах дітей спільно з  Відділом соціального захисту, старостами та інспектором ювенальної превенції було здійснено виїзди до 9-ти родин, які перебувають у складних життєвих обставинах у селах Ілічанкці, Павлинці, Нові Шомполи, Букачі, Кубанці в яких проживають 28 дітей. З батьками проведені профілактичні заходи щодо виконання батьківських обов’язків і належного виховання дітей, дотримання санітарних норм тощо.

12:26 09.04.2024

Вшанували пам'ять Героя

Вшанували пам'ять Героя

У селі Переможному 8 квітня вшанували пам'ять загиблого Захисника  Назаренка Олександра Леонідовича, який загинув рік тому - 8 квітня 2023 року, захищаючи рідну землю від російських загарбників.

08:14 09.04.2024

Прощання з Героєм

Прощання з Героєм

Сьогодні Красносільська громада попрощалася ще з одним своїм Героєм.

12:22 08.04.2024

Нагороджені найкращі

Нагороджені найкращі

5-го квітня Департамент фізичної культури, спорту і туризму  обласної державної адміністрації провів  підсумкову нараду з представниками територіальних громад, районних державних адміністрацій, фізкультурно-спортивних організацій та дитячо-юнацьких спортивних шкіл Одеської області за результатами розвитку фізичної культури і спорту в Одеській області в 2023 році. Красносільську громаду на підсумковій нараді представляли Красносільській сільській голова Марина Архірій, начальник Управління культури, молоді, спорту та туризму Ольга Юрченко, провідний методист з питань молоді та спорту Валерій Дубовенко, директор КПНЗ "КДЮСШ" Олександр Черненко, тренер з художньої гімнастики Ксенія Мазур та вчитель фізичної культури Іванівської гімназії Інна Труфкакі. Начальник Управління фізичної культури і спорту Валентина Кольчак доповіла про стан та розвиток фізичної культури і спорту в області в 2023 році. На нараді також виступали представники громад області, спортивних федерацій, навчальних закладів, громадських організацій. Зокрема, Сергій Гриневецький - депутат Одеської обласної ради та президент федерації гандболу Одеської області у своєму виступі процитував президента України : "Фізична культура та спортивне виховання - це не розваги сьогодні. Це одна з основ безпеки. Бо це здоровя людини, здоровя націїї, міцність українців та українок." Директор Департаменту  фізичної культури, спорту і туризму Олег Бурдейний привітав переможців дефлімпійських ігор з шахів Світлану Гончар та Вадима Білого, а також вручив юним спортсменам посвідчення кандидатів в майстри спорту України з різних видів спорту.                                                           На нагородженні найкращих  працівників галузі фізичної культури та спорту  грамоти від директору Департаменту  фізичної культури, спорту і туризму Олега Бурдейного отримали тренер з художньої гімнастики Красносільської КДЮСШ  Ксенія Мазур та вчитель фізичної культури Іванівської гімназії Інна Труфкакі.                                                                                                 На цьому заході було нагороджено найкращі спортивні громади за підсумками обласних спортивних ігор «Рухайся до Перемоги» на підтримку Збройних сил України у 2023 році у комплексному заліку. Красносільська громада знову потрапила до шістки найкращих серед сільських та селищних громад області. Голова Красносільської громади Марина Архірій та методист з питань молоді та спорту Валерій Дубовенко отримали Кубок, грамоту, спортивний інвентар та подяки за підтримку та розвиток фізичної культури і  спорту  в  громаді.

08:44 08.04.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь