A A A K K K
для людей із порушенням зору
Красносільська територіальна громада
Одеський район, Одеська область

«Новорічне диво»

Дата: 30.12.2018 14:52
Кількість переглядів: 1276

«Новорічне диво»

     29 грудня в селі Красносілка відбулося відкриття Головної ялинки громади. Щоправда, погода не радувала сніжком і морозцем, проте гарний передноворічний настрій відчувався всюди. Дітлахів радували Діди Морози з різних куточків світу, дорослих – пророцтва відомої «віщунки», безпрограшна лотерея. Вдосталь було концертних номерів, казкових героїв, ігор, розваг, подарунків і сюрпризів, пригощань і солодкої вати для малят.

     Окремою сторінкою святкового дійства стала благодійна акція на підтримку Діани Погребняк – юної жительки села Красносілка, яка мужньо бориться з хворобою, відомою як синдром метелика. На підтримку Діаночки було зібрано 32104 гривні. Кошти перераховано на картковий рахунок мами дівчинки. Акція була ініційована головою сільської ради Майдебурою М.П. за активної підтримки його першого заступника Архірій М.М. До цієї благородної справи долучилися не лише красносільці, а й депутат Верховної Ради України Олександр Семенович Пресман.

     Також від імені О.С. Пресмана малеча отримала солодкі подарунки, а працівники відділення поштового зв’язку сертифікат на суму 10 000 гривень для придбання велосипедів.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь