A A A K K K
для людей із порушенням зору
Красносільська територіальна громада
Одеський район, Одеська область

Туристичний потік Одеської області 2019

Дата: 26.09.2019 16:54
Кількість переглядів: 713

Під такою назвою триватиме триденний захід в м. Одеса. Захід проводять напередодні Всесвітнього дня туризму, що відзначатимуть 27 вересня. Програма заходу передбачає ряд воркшопів, зокрема: «Як знайти спонсора і партнера на фестиваль?», «Бренд-платформа: основа успіху проекту» тощо. Також учасники заходу обговорять теми щодо місця та ролі органів державної влади та місцевого самоврядування в розвитку подієвого туризму; які перспективи в історичних та етнічних фестивалів та як створити фестиваль, що матиме вплив на суспільство.
Участь у заході взяли перша заступниця Красносільського сільського голови Марина Архірій та піар директорка етно-фестивалю «Чумацький Шлях» частина перша «Сіль» Олена Боришполець, які презентували загалу вищезгаданий фестиваль, що нещодавно пройшов на узбережжі Куяльницького лиману.
«Ми стикнулись з багатьма проблемами в ході організації та проведення фестивалю «Чумацький Шлях». На підготовку в нас було лише 2 місяці. Ми впорались і я хочу подякувати всім, хто долучився до цієї роботи – Олені Боришполець, Сергію Гуцалюку за підтримку фестивалю в історичному аспекті, мешканцям громади, колективу сільської ради, всім, з ким ми стали однією командою. В наступному році ми плануємо провести більш масштабніший фестиваль. То ж до зустрічі наступного року», - серед іншого зазначила Марина Архірій.
Окрім тематичних дискусій, презентацій фестивалей, що проходили на території Одеської області, в.о. голови Одеської обласної державної адміністрації Світлана Шаталова та начальник управління туризму, рекреації та курортів Одеської ОДА Олександр Шека провели церемонію нагородження. Почесною грамотою за багаторічну плідну працю, вагомий особистий внесок у розвиток сфери туризму, високий професіоналізм та з нагоди Всесвітнього дня туризму був нагороджений і голова Красносільської ОТГ Микола Майдебура.
В цілому ж учасники заходу матимуть змогу не лише обговорити український досвід в сфері розвитку туризму та культури, а й перейняти досвід міжнародний.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь