A A A K K K
для людей із порушенням зору
Красносільська територіальна громада
Одеський район, Одеська область

На сесії Красносільської сільської ради прийнято ряд важливих для громади питань

Дата: 23.12.2020 17:56
Кількість переглядів: 440

     23 грудня відбулася третя позачергова сесія Красносільської сільської ради, на розгляд якої було внесено 30 питань.
Перший, і найголовніший документ, який затвердили депутати на пленарному засіданні: бюджет Красносільської сільської територіальної громади на 2021 рік. Доходна та видаткова складова головного кошторису громади на наступний рік становить 134356185 грн.
     Депутати затвердили структуру, загальну чисельність, штатний розпис та умови праці управлінь освіти і культури, а також їх структурних підрозділів: шкіл, дитячих садочків, позашкільних закладів.
Крім того, на сесії було затверджено ряд місцевих цільових програм, які забезпечуватимуть життєдіяльність громади у наступному році.

Це програми: відпочинку та оздоровлення дітей, розвитку позашкільної освіти, розвитку туризму, «Здоров’я» та «Милосердя в дії на 2020-2022 роки». До Програми розроблення (оновлення) містобудівної документації та картографічної основи на території Красносільської сільської ради були внесені зміни і доповнення.
Депутати встановили плату за харчування дітей в дошкільних навчальних закладах Красносільської сільської ради на 2021 рік та, розглянувши заяви батьків і клопотання начальника управління освіти, на 50% зменшили розмір плати за харчування дітей учасника бойових дій та дитини з багатодітної родини у поточному році.
     Депутати прийняли рішення з ряду земельних питань, у тому числі, щодо надання дозволу на розробку проєктів, погодження технічної документації із землеустрою, передачу земельних ділянок у власність громадянам для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибні ділянки), для ведення особистого селянського господарства та інше. Також депутати затвердили організаційні заходи щодо підготовки документів (лотів) до продажу на земельних торгах права оренди на земельні ділянки сільськогосподарського призначення комунальної власності.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь