A A A K K K
для людей із порушенням зору
Красносільська територіальна громада
Одеський район, Одеська область

Про що звітувало управління культури, молоді, спорту та туризму

Дата: 24.12.2020 14:30
Кількість переглядів: 459

     24 грудня управління культури, молоді, спорту та туризму Красносільської сільської ради звітувало про свою роботу. Традиційна презентація, поєднана з концертними номерами, сюрпризами і подарунками, створили теплу, невимушену атмосферу творчого вечора.
Начальник управління Тетяна Габінська зазначила, що 2020 рік був унікальним: галузь культури, здебільшого, працювала у форматі онлайн, без глядачів, оплесків, трибун та підтримки вболівальників. Залишилися проблемні питання: недостатність спеціалізованих приміщень та відсутність стадіонів. Серед позитиву – відкриття клубу в Кубанці і високі досягнення творчих колективів у міжкарантинний період. Також Т. Габінська прозвітувала про інші напрямки роботи галузі.


     Сільський голова Марина Архірій, яка була запрошена на звіт, подякувала працівникам культури і спорту за серйозно проведену роботу. «Ви великі молодці, я пишаюся вами, - наголосила Марина Миколаївна. – Але у наступному році треба працювати ще краще. 2021 рік ставить перед усіма нами багато викликів. І хоча пандемія вносить свої корективи, ми маємо багато планів і задумів». Серед тих, що стосуються культури, спорту, молодіжної політики та розвитку туризму Марина Архірій назвала підготовку проєктів будівництва стадіонів у селах Переможному, Іваново, Красносілці; встановлення спортивного майданчика і поля для міні-футболу у Кубанці та багато іншого.
Урочисту атмосферу у залі створили виставки художніх робіт, виступи інструментальних колективів та вокалістів галузі культури.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь