A A A K K K
для людей із порушенням зору
Красносільська територіальна громада
Одеський район, Одеська область

На вихідних очікується погіршення погоди в Україні.

Дата: 05.02.2021 16:41
Кількість переглядів: 1463

     Йдуть сильні морози, хуртовини та сильний вітер. Держслужба з надзвичайних ситуацій з посиланням на дані синоптиків. У неділю, 7 лютого, у Львівській, Івано-Франківській областях очікується значний сніг, на Закарпатті - з дощем. На дорогах ожеледиця, пориви вітру 15−20 м/с (I рівень небезпеки — жовтий).
8 лютого в західних, Житомирській, Київській, Вінницькій, Черкаській, Кіровоградській областях значний сніг, пориви вітру 15−20 м/с, хуртовини, снігові замети, (приріст снігу 20−30 см, в Рівненській, Волинській, Львівській областях 30−40 см). На Закарпатті та на Прикарпатті, в південних, Кіровоградській, Дніпропетровській областях сніг з переходом в дощ, налипання мокрого снігу, ожеледь, на дорогах ожеледиця (I рівень небезпеки — жовтий).
     7−8 лютого в Україні, крім Закарпаття та півдня Одеської області, очікується значне зниження температури: вночі до 12−18° морозу, в північних областях місцями до 20−24°, вдень до 8−13° морозу; в південних областях вночі 5−10 морозу, вдень від 4° морозу до 2° тепла.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь