A A A K K K
для людей із порушенням зору
Красносільська територіальна громада
Одеський район, Одеська область

Щорічно в Україні з 25 листопада по 10 грудня проводиться Всеукраїнська акція «16 днів проти насильства» .

Дата: 04.12.2021 13:56
Кількість переглядів: 619

     У цьому році наймолодші громадяни Красносільської ОТГ долучилися до низки заходів які були спрямовані на розуміння толерантності, попередження насильства в сім’ї та  профілактики жорстокого поводження з дітьми.

План проведення тематичного тижня був насичений та різноманітний.   Вихователем-методистом закладу дошкільної освіти «Калинка»  ініційовано проведення «круглого столу» де педагогічних працівників було ознайомлено з нормативними документами щодо захисту прав дітей і оформлено тематичні газети «Ми проти жорстокого поводження з дітьми» та «Насильство над дітьми в суспільстві». 

     В ході акції було проведено тематичні заняття для дітей різних вікових груп під час яких на прикладах казкових героїв та на особистих прикладах діти навчилися доброті, терпимості, повазі на право іншої людини бути такою, яка вона є. Під час бесіди з дітьми старшого віку діти навчилися, що не потрібно дивитися на вік, колір шкіри, походження, національність, адже найголовніше – всередині!

Кожною дитиною було виготовлено емблему доброти, а в холі закладу оформлено психологічний куточок, де всі бажаючі могли прикріпити сердечко доброти.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь