A A A K K K
для людей із порушенням зору
Красносільська територіальна громада
Одеський район, Одеська область

Красносільська сільська рада інформує мешканців громади

Дата: 20.01.2022 12:16
Кількість переглядів: 711

Красносільська сільська рада інформує мешканців громади, що відповідно до Постанови КМУ «Про затвердження Порядку розроблення, оновлення, внесення змін та затвердження містобудівної документації» №926 від 01.09.2021р.,  рішення Красносільської сільської ради Одеського району Одеської області від 29 жовтня 2021 року №259-VIII «Про розроблення комплексного плану просторового розвитку території Красносільської сільської ради Одеського району Одеської області», від 22.12.2021 року №330-VIII «Про внесення змін до рішення  Красносільської сільської ради Одеського району Одеської області №259-VІІІ від 29 жовтня 2021 року «Про розроблення комплексного плану просторового розвитку території Красносільської сільської ради Одеського району Одеської області» розпочато підготовчу процедуру розроблення містобудівної документації і проведення громадських обговорень з формування завдання на розроблення комплексного плану.
Пропозиції до завдання на розроблення комплексного плану просторового розвитку території громади та пропозиції до заяви про обсяг стратегічної екологічної оцінки будуть прийматися на наступний день після публікації оголошення та протягом 15 робочих днів.
Всі пропозиції можна направляти:
- на електронну адресу сільської ради :    krasnosilka-sr@ukr.net
-листом за адресою: 67560, Одеська обл., Одеський р-н, с. Красносілка, вул. Набережна, буд. 87 А.
Сьогодні територіальні громади вступають в новий етап свого існування. Вони отримали повноваження, ресурси власні та ресурси зовнішні. Вони є відповідальними перед своїми мешканцями за формування комфортного та безпечного середовища проживання. Для цього потрібен розвиток – прогнозований та вмотивований. Потрібне планування розвитку та планування простору. Нам важливо почути думку кожного мешканця громади, адже тільки активна співпраця може призвести до максимально ефективного результату.
Виконавчий комітет Красносільської сільської  ради Одеського району Одеської області.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь