A A A K K K
для людей із порушенням зору
Красносільська територіальна громада
Одеський район, Одеська область

Платформа «Є Допомога» допомагає кожному, хто постраждав від російської агресії

Дата: 11.05.2022 11:39
Кількість переглядів: 653

                                       
Одеське обласне відділення Фонду соціального захисту осіб з інвалідністю на виконання доручення Мінсоцполітики та Фонду соціального захисту осіб з інвалідністю по збору потреби щодо надання адресної гуманітарної допомоги особам з інвалідністю, регіональним переселенцям та біженцям-особам з інвалідністю, які тимчасово переселилися в Одеську область, повідомляє про створення платформи «Є Допомога» Міністерством соціальної політики України за підтримки Міністерства цифрової трансформації України та програми розвитку ООН в Україні за фінансової підтримки Швеції з метою забезпечення нагальних потреб громадян, які постраждали від російської агресії.
Завдання проекту – об’єднати можливості країни, міжнародних неурядових організацій та волонтерів в адресній гуманітарній допомозі. 
Платформа «Є Допомога» допомагає кожному, хто постраждав від російської агресії.
На вказаній платформі можна залишити заявку на отримання адресної гуманітарної допомоги: продуктами харчування, засобами гігієни, ліками, побутовими речами, одягом та скористатися різними видами соціальних послуг.
      Зареєструватися на платформі «Є Допомога» https://edopomoga.gov.ua
 можна за посиланням https://social.edopomoga.gov.ua/#about, в рубриці «Отримати допомогу»,  особа з інвалідністю заповнює заявку на отримання допомоги та обирає необхідні види допомоги у сформованому особистому кабінеті. Після сформованої та відправленої заявки очікує гуманітарну допомогу від обраного особою з інвалідністю благодійника.
У зв’язку з чим, просимо Вас повідомити, у будь-якій доступний спосіб осіб з інвалідністю, які надавали заяву на потребу, про те що даним особам з інвалідністю необхідно також здійснити процес реєстрації на Платформі «Є Допомога» для отримання адресної гуманітарної допомоги.


А також повідомляємо, що інформацію щодо потреби та заяви в наданні адресної гуманітарної допомоги зазначеній категорії осіб з інвалідністю не потрібно надавати до Одеського обласного відділення Фонду соціального захисту осіб з інвалідністю.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь