A A A K K K
для людей із порушенням зору
Красносільська територіальна громада
Одеський район, Одеська область

1 грудня у Красносільській громаді відбувся «Ярмарок вакансій»

Дата: 01.12.2022 15:11
Кількість переглядів: 148

16 листопада на Одещині стартував «Ярмарок вакансій»
Ініціатива Одеської ОВА та Одеської РВА покликана налагодити комунікацію між роботодавцями і шукачами роботи, створити сприятливі умови для працевлаштування внутрішньо переміщених осіб.
1 грудня захід відбувся у Красносільській громаді.


У ньому взяли участь заступник начальника Одеської районної військової адміністрації Аркадій Мкртичян, директор Одеського обласного центру зайнятості Сергій Гаценко, директор Лиманської районної філії ОБЦЗ Валентин Ковбаско, заступник директора ДНЗ «ОцПТО ДСЗ» Наталія Друмова, роботодавці та біля 100 шукачів роботи.
Красносільський сільський голова Марина Архірій, звертаючись до присутніх, зазначила, що з початку повномасштабного вторгнення рф в Україну до громади переїхало 619 внутрішньо переміщених осіб, з них 239 людей працездатного віку. Усі структурні підрозділи сільської ради тісно працюють з родинами ВПО, надаючи посильну допомогу у різних напрямках. На сьогодні 83 людини знайшли роботу, а «Ярмарок вакансій» допоможе громадянам знайти достойну роботу, а роботодавцям знайти сумлінних і висококваліфікованих працівників.
Ярмарок вакансій проходив у двох секціях: навчальній, де усі бажаючі мали змогу ознайомитися зі змінами у законодавстві, новими можливостями для відкриття бізнесу, отримати консультацію психолога. В іншій секції роботодавці, серед яких були представники агробізнесу, торгівлі, комунальних та спеціалізованих підприємств, пропонували шукачам роботи цікаві вакансії.
У рамках заходу між Красносільською сільською радою та Одеським центром ПТО ДСЗ було підписано договір про співпрацю.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь