A A A K K K
для людей із порушенням зору
Красносільська територіальна громада
Одеський район, Одеська область

Новини

Дата: від до Скинути

Інклюзивна освіта в сучасному освітньому закладі

Інклюзивна освіта в сучасному освітньому закладі

Останнім часом термін «інклюзія» лунає все частіше, особливо в контексті освіти. Це свідчить про суттєві зміни в суспільній свідомості українців щодо людей з особливими потребами. Управління освіти Красносільської сільської ради бере активну участь у розвитку інклюзії та проводить освітню роботу з педагогами.      18 квітня на базі Красносільського ліцею головним фахівцем з питань освіти Управління освіти Красносільської сільської ради Олесею Костів для педагогів, які працюють в інклюзивних класах, було проведено семінар на тему «Інклюзивна освіта в школі».

10:13 19.04.2024

Робоча зустріч Красносільського сільського голови Марини Архірій з  начальником відділу превенції ОРУП №2 ГУНП в Одеській області

Робоча зустріч Красносільського сільського голови Марини Архірій з начальником відділу превенції ОРУП №2 ГУНП в Одеській області

18 квітня відбулася зустріч Красносільського сільського голови Марини Архірій з Олександром Шереметом, майором поліції, начальником відділу превенції ОРУП №2 ГУНП в Одеській області та Михайлом Прошиним – поліцейським офіцером громади. Обговорили поточну ситуацію; виклики, які сьогодні стоять перед різними гілками влади; безпековий компонент, у тому числі, у навчальних закладах, та взаємодію органів місцевого самоврядування з правоохоронцями. Також проаналізували діяльність поліцейського офіцера громади та виробили алгоритми спільних заходів.

17:46 18.04.2024

Тривають роботи по скошуванню трави у громаді

Тривають роботи по скошуванню трави у громаді

Скошування трави – один з елементів комплексної роботи з благоустрою, який необхідний для збереження охайного і впорядкованого зовнішнього вигляду вулиць і дворів. Рясні дощі в березні та стрімке потепління цієї весни сприяли тому, що навколо забуяла зелень, трава піднімається швидкими темпами.

11:00 18.04.2024

Молодіжний рух в Красносільській громаді активно розвивається

Молодіжний рух в Красносільській громаді активно розвивається

17 квітня Красносільський сільський голова Марина Архірій зустрілася з Денисом Власенком, фахівцем з питань молоді, ментором з особистісного розвитку. Спілкувалися про молодь, готова творити зміни в громаді, створення молодіжного простору та подальшу спільну співпрацю.

08:27 18.04.2024

Разом легше і на кладовищах прибирати

Разом легше і на кладовищах прибирати

Разом легше. Під таким девізом 17 квітня пройшов день благоустрою кладовища у с. Павлинці. Жителі села на чолі зі старостою Оленою Козаковою вирішили долучитися до прибирання території цвинтарю, яке наразі здійснює КП «Ритуал Сервіс». Разом з працівниками комунального підприємства побілили паркан та пофарбували столи і лавки. Спільні ініціативи допомагають допомагають об’єднати зусилля у покращенні благоустрою на території громади.

08:21 18.04.2024

Благоустрій це щоденна робота

Благоустрій це щоденна робота

Благоустрій – це не разова акція, а щоденна робота, та, яка починається з кожного. Так вважають усі працівники закладів освіти нашої громади.  Вони взяли в руки різноманітні засоби для прибирання та стали прикладом для своїх вихованців і учнів.

10:16 17.04.2024

Українська мова – мова єднання

Українська мова – мова єднання

16 квітня у Красносільській громаді пройшла спільна творча зустріч працівників закладів культури, у тому числі, бібліотек, та закладів освіти Красносільської громади з головою правління Одеської регіональної організації НСЖУ Юрієм Работіним і його колегами, присвячена форуму «Українська мова – мова єднання».

17:22 16.04.2024

Телеміст "Першоцвіти мого краю"

Телеміст "Першоцвіти мого краю"

      Павлинський ліцей розпочав активну роботу у міжнародному проєкті Україна-Польща. У його рамках було проведено телеміст між учнями 5-го класу Павлинського ліцею та учнями початкової школи №57 ім. генерала Владислава Андерса м. Гданська.

16:11 15.04.2024

Шановні жителі Красносільської сільської територіальної громади!

Шановні жителі Красносільської сільської територіальної громади!

В м. Одеса за адресою: проспект Добровольського, 159 в ветеринарній клінічній лікарні «АСЕЯ» ЗА ФІНАНСОВОЇ ПІДТРИМКИ БЛАГОДІЙНОГО ФОНДУ «STERILIZATION.UA» проходить БЕЗКОШТОВНА СТЕРИЛІЗАЦІЯ  ДОМАШНІХ ТВАРИН Увага! Якщо ВИ бажаєте додатково провести домашнім тваринам і вакцинацію від сказу, оплата за послугу складає - 45 гривень за кожну тварину. Проводиться запис на безкоштовну стерилізацію домашніх тварин. Деталі за номером: 096 634 53 82 Євгенія 067 726 11 98 Наталія

14:42 15.04.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь