A A A K K K
для людей із порушенням зору
Красносільська територіальна громада
Одеський район, Одеська область

Ми даруємо людям іскри натхнення

Дата: 20.11.2017 08:50
Кількість переглядів: 853

Фото без опису     «Ми даруємо людям іскри натхнення», під такою назвою 17 листопада 2017 року в Іванівському будинку культури відбувся творчий вечір зразкового хореографічного колективу «Юність» Красносільського сільського клубу.

Цій визначній події в культурному житті Красносільської ОТГ передувала серйозна підготовка: постановка номерів, проведення репетицій, виготовлення костюмів, організація транспорту, тощо. Та всі  ці питання залишилися за кулісами.

Важливість цього заходу говорить сама про себе, в переповненому залі були присутні батьки танцюристів, прихильники творчості «Юності», апарат Красносільської сільської ради на чолі з головою Майдебурою М.П.

На сцені блискуче виступали учасники танцювального колективу різних вікових груп (понад 80 чоловік). Стрімко змінювалися декорації і костюми, та у кожному номері незмінним залишався професіоналізм юних артистів.

І як результат, визнання і подарунки. Дипломами були відзначенні кращі учасники колективу, подяки отримали активні батьки та друзі колективу, почесною грамотою сільського голови було відзначено художнього керівника, режисера-постановника колективу Юлію Ковальову. А зразковий танцювальний колектив отримав від Майдебури М.П. подарунок у вигляді професійних хореографічних балетних станків та акробатичних стійок.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь