A A A K K K
для людей із порушенням зору
Красносільська територіальна громада
Одеський район, Одеська область

Новорічне свято в Красносільській громаді з депутатом Верховної Ради України Пресманом Олександром Семеновичем

Дата: 28.12.2017 08:24
Кількість переглядів: 832

     Новорічні свята вже давно не обходяться без традиційних корпоративів. Місцем проведення цьогорічного свята став ресторан «Прибій», цей заклад обрав для зустрічі з друзями народний депутат України Пресман О.С. Свято змогло об’єднати керівництво громади,  фахівців медичної галузі, освітян, працівників культури,  депутатів, військових в/ч А3438  та активних мешканців громади.

     Оскільки зустріч була передноворічною, то було підбито підсумки роботи у 2017 році. Олександр Семенович акцентував свою увагу на стратегічному розвитку Красносільської ОТГ, зокрема, він зазначив, що обертів набирають роботи по благоустрою, ремонту приміщень культосвітньої галузі, будівництву культових споруд, спортивних та дитячих майданчиків, впровадження енергозберігаючих технологій, тощо. «Звичайно, питання номер один – це капітальний ремонт Красносільської ЗОШ І-ІІІ ст., який обов’язково має завершитися у зазначені строки» - зауважив О.С. Пресман.

     Приємним сюрпризом стало відзначення учасниць  в першому (територіальному) турі Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2018»: Попик Наталі Олегівни, вчителя української мови та літератури і Ковенко Галини Миколаївни, вчителя фізики Красносільської ЗОШ І-ІІІ ступенів. Голова Красносільської сільської ради Майдебура М.П. та його перший заступник Архірій М.М. вручили їм сучасні ноутбуки, а Пресман О.С., як справжній благодійник пообіцяв для Красносільській школи обладнати  новий комп’ютерний клас.

     У ході зустрічі кожен з присутніх мав змогу поспілкуватися з політичним діячем державного рівня, отримати грунтовну відповідь чи професійну консультацію.

     Представники усіх напрямків бюджетної сфери були щиро вражені увагою з боку депутата Верховної Ради України, який не просто привітав з Новорічними та Різдвяними святами, а й на прикладі власної діяльності продемонстрував, що цінність будь-якої перемоги полягає в згуртованій роботі справжньої, надійної команди.

     Це веселе та яскраве свято згуртувало гостей, подарувало їм відпочинок та незабутні емоції Пресман О.С. не лише подарував свято, а й наповнив його надзвичайною атмосферою.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь