A A A K K K
для людей із порушенням зору
Красносільська територіальна громада
Одеський район, Одеська область

МАЛА АКАДЕМІЯ НАУК В ДІЇ

Дата: 04.12.2017 16:06
Кількість переглядів: 815

 

МАЛА АКАДЕМІЯ НАУК  В ДІЇ

     04 грудня 2017 року в Красносільській об’єднаній територіальній громаді відбувся  І (очний) територіальний  етап  Всеукраїнського конкурсу-захисту  науково-дослідницьких робіт учнів - членів МАН, на якому презентували свої науково-дослідницькі роботи 11 учнів-членів МАН з загальноосвітніх закладів сільської ради. За рішенням  компетентного журі було визначено 4 роботи, які будуть  направлені на обласний етап конкурсу. 

Кожен учасник, представляючи на розсуд журі власні науково-дослідницькі роботи  отримав безцінний досвід, задоволення від спілкування з однолітками. Це перше наукове відкриття потребувало ґрунтовних знань з базового предмета, глибокого вивчення наукової літератури з досліджуваної теми, неабиякої працьовитості, наполегливості, розуміння з боку наукового керівника, рідних людей та, безумовно, підтримки і мотивації керівництва сільської ради.

Фото без опису

 

Фото без опису

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   

      Вітаємо з перемогою на І (територіальному) етапі  Всеукраїнського конкурсу-захисту  науково – дослідницьких робіт учнів-членів МАН Оклюк Катерину та Бараннікову Діану, учениць 9 класу Корсунського НВК «ЗОШ І-ІІ ст. ДНЗ», Пазину Оксану, ученицю 9 класу Іванівського НВК «ЗОШ І-ІІст. -ДНЗ» та Кузнецову Поліну, ученицю 10 класу Красносільської ЗОШ І-ІІІ ст., бажаємо їм  перемоги  в ІІ обласному (очному) етапі даного конкурсу!

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь