A A A K K K
для людей із порушенням зору
Красносільська територіальна громада
Одеський район, Одеська область

Юним футболістам – підвищену увагу!

Дата: 29.04.2018 22:31
Кількість переглядів: 884

      29 квітня стадіон «Чорноморець» міста Одеса приймав понад 20 дитячих футбольних команд з усієї області. Головні нагороди Ліги чемпіонів УЄФА-2018, в рамках Всеукраїнського туру Кубків, було представлено юним футболістам Одещини. Захід відкрив голова Одеської обласної державної адміністрації Максим Степанов.

     Спортивна спільнота з нетерпінням чекає на фінал Ліги чемпіонів УЄФА-2018, який відбудеться в Києві 26 травня, а тим часом юні футболісти мали змогу сфотографуватися з високими нагородами.

      Важливість розвитку футболу в Красносільській об’єднаній територіальній громаді не пусті слова. За рахунок сільської ради утримуються ФСК «Зоря» с. Переможне, «Аджалик» с. Іванове, «Гільдендорф» с. Красносілка. Усі вони є учасниками Чемпіонату з футболу Лиманського району, а команда «Гільдендорф» гідно представляє нашу громаду на Чемпіонаті Одеської області.

       Юним футболістам є чому навчатися, з одного боку – досвід дорослих, а з іншого – постійна увага і підтримка голови сільської ради Майдебури М.П. та його першого заступника Архірій М.М.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь