A A A K K K
для людей із порушенням зору
Красносільська територіальна громада
Одеський район, Одеська область

До Красносілки за знаннями

Дата: 11.06.2018 18:33
Кількість переглядів: 1234

Фото без опису Фото без опису

       11 червня 2018 року на базі Красносільської сільської ради стартувало навчання для об’єднаних громад Одеської області у форматі  2-х одноденних тренінгів. Захід організовано за ініціативи асоціації сільських, селищних рад та об’єднаних громад України (АССОГУ) у партнерстві з проектом «Регіональна антикорупційна мережа». Тема тренінгу «Профілактика та протидія корупції і виявлення корупційних ризиків»

     Відкрив навчальний день голова Красносільської сільської ради М.П. Майдебура, який привітав учасників та побажав їм плідного тренінгу. Також до присутніх звернулася перший заступник голови Красносільської сільської ради, голова регіонального відділення асоціації сільських, селищних рад та об’єднаних громад України в Одеській області М.М. Архірій, вона виразила свою впевненість у тому, що подібні навчання результативні і корисні для усіх учасників заходу.

Тренерську бригаду представили фахівці у галузі профілактики та протидії корупції з м. Києва: Роман Шахматенко, Ксенія Мацкевич та Олександра Яковлева.

Навчання тривало кілька годин, по завершенні першого дня тренінгу усі учасники отримали відповіді на свої запитання, роздатковий матеріал та необхідні контакти.

Другий день тренінгу заплановано провести через тиждень - 18 червня.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь