A A A K K K
для людей із порушенням зору
Красносільська територіальна громада
Одеський район, Одеська область

Результативний початок осені

Дата: 02.09.2018 20:04
Кількість переглядів: 983

    Напрочуд вдалими виявилися перші осінні вихідні для спортсменів Красносільської громади. Першого вересня команда «Гільдендорф» с.Красносілка в Чемпіонаті  Одеської області з футболу на виїзді зустрічалась з  ФК «Балта» м.Балта та здобула перемогу з рахунком 2:1. Другого вересня розпочалось друге коло Чемпіонату Лиманського району з футболу. У вищій лізі команда «Гільдендорф» с.Красносілка  в гостях грала з командою «Зеніт» с.Курісове та перемогла з рахунком 4:2. У першій лізі було дербі – зустрічались дві команди Красносільської об’єднаної громади. «Зоря» с.Переможне  приймала  «Аджалик» с.Іванове та здобула перемогу 3:0!!!

    2 вересня команда легкоатлетів Красносільської громади успішно виступила на спортивних змаганнях з нагоди дня міста в Одесі. На трасі здоров`я проходив традиційний  забіг  2 милі Миру «Єдність». Команда с.Красносілка була найчисельнішою на цих змаганнях: 25 спортсменів (18 дітей та 7 дорослих). Діти долали дистанцію 2 км, у дівчат 2-е місце досить несподівано здобула одна з наймолодших  учасниць забігу  Зінченко Катерина 7 років, 3-е місце у Пютсеп Вікторії. Серед хлопців 3-є місце посів Івахненко Тимофій. Серед  дорослих на дистанції 2 милі (3218м) найбільш вдало виступила Судьїна Лариса Іллівна – 1 місце серед жінок у віковій категорії  50+!!! Всі результати та фото можна переглянути на сайті http://odessamarathon.com/

     Але деяким нашим спортсменам  двох миль виявилось замало і вже за 2 години після фінішу Максим Зарубін та Андрій Івахненко в парку Шевченка взяли участь у забігу  на 1,5 км «Одесити за здоровий спосіб життя!». Максим Зарубін посів 2 місце та отримав цінний подарунок, Андрій Івахненко здобув перемогу та отримав головний приз – велосипед!!! Вітаємо всіх спортсменів та бажаємо подальших вдалих виступів!!!

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь