Красносільська територіальна громада
Одеський район, Одеська область

Позашкільна освіта в умовах децентралізації

Дата: 18.09.2018 15:17
Кількість переглядів: 1324

Позашкільна освіта в умовах децентралізації
 
Позашкільній освіті Красносільської громади є чим пишатися. Проте в умовах децентралізації можуть виникнути певні труднощі в подоланні яких «першу скрипку» має грати місцева влада. Про це йшлося під час семінару-практикуму на тему: «Стан, перспективи та нові напрями роботи закладів позашкільної освіти», в якому Красносільську об’єднану територіальну громаду представляли: голова Красносільської сільської ради Майдебура М.П., перший заступник Архірій М.М. та начальник Управління освіти Марченко В.О.
Захід організував Одеський обласний гуманітарний центр позашкільної освіти та виховання. Для забезпечення високої якості й доступності позашкільної освіти потрібно активно розвивати партнерство – на всіх рівнях і за всіма напрямами. Представники нашої громади презентували практику підтримки місцевою владою позашкільної освіти в умовах децентралізації. Вони виступили з  доповіддю: «Функціонування і розвиток закладів позашкільної освіти в умовах децентралізації». 
Красносільська об`єднана територіальна громада активно працює над формуванням майбутнього, реалізуючи основні положення «Стратегії розвитку на 2018-2027 рр.», де освіта, в тому числі і позашкільна, визначена пріоритетним напрямком.
Розробляючи засади концептуального розвитку позашкільної освіти у контексті реформування галузі, маємо констатувати, що новий формат позашкільної освіти повинен бути зосереджений на конкретній дитині з її освітніми і психолого-фізіологічними потребами, адже це є запорукою успішного розвитку молодого покоління Красносільської громади.
Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь