Красносільська територіальна громада
Одеський район, Одеська область

Дитяче питання не може бути другорядним

Дата: 24.10.2018 11:22
Кількість переглядів: 890

Дитяче питання не може бути другорядним

Під такою назвою в Красносільській об’єднаній територіальній громаді відбувся тренінг з деінституалізації.

     На виконання Плану заходів з реалізації І етапу Національної стратегії реформування системи інституційного догляду та виховання дітей, затвердженого розпорядженням Кабінету Міністрів України від 09.08.2017 року № 576-р було видано розпорядження Красносільської сільської ради «Про утворення міжвідомчої робочої групи на місцевому рівні з реформування системи інституційного догляду та виховання дітей  на території Красносільської сільської ради Лиманського району Одеської області». Цим документом було затверджено пріоритетні заходи та склад міжвідомчої робочої групи, яку очолила перший заступник голови сільської ради Марина Миколаївна Архірій.

     Міністерством соціальної політики спільно з Представництвом благодійної організації «Надія і житло для дітей» в Україні було підготовлено та апробовано примірну комплексну тренінгову програму стосовно інституційного догляду та виховання дітей. Красносільська ОТГ – перша серед міських та сільських об’єднаних громад Одещини, де забезпечено організацію процесу стратегічного планування з реалізації Плану заходів І етапу Стратегії.

     23 жовтня в Красносільській сільській раді відбувся тренінг з деінституалізації. У заході взяли участь члени Міжвідомчої робочої групи: перший заступник голови сільської ради, начальники управлінь, відділів, спеціалісти соціальних служб, керівники освітніх закладів об’єднаної територіальної громади, депутати, члени виконавчого комітету та представниця Благодійного Фонду «Вітрила Дитинства». Навчання провели тренери-консультанти Оксана Кривоногова та Алла Кіріяк.

Фото без опису  

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь