A A A K K K
для людей із порушенням зору
Красносільська територіальна громада
Одеський район, Одеська область

Відбіркова гра «Що? Де? Коли?»

Дата: 28.11.2018 15:34
Кількість переглядів: 770

      Відповідно до обласної цільової соціальної програми «Молодь Одещини» на  2018-2020 роки, що затверджена рішенням  Одеської обласної ради та з метою створення умов для самореалізації молоді, забезпечення реалізації  інтелектуального, творчого потенціалу молоді обласною державною адміністрацією заплановано проведення ігор Чемпіонату Одеської області «Що? Де? Коли?» серед  молодіжних команд.

     Чемпіонат у 2018 році складається з виїзних турів, які проходять на півночі, півдні, центрі області  та фінального в м.Одеса.

   Відбіркова гра в центрі області була проведена  25 листопада в м.Одеса в Інтелект-клубі №1. Красносільська громада була представлена  одразу чотирма командами: «Красносілка», «Гільдендорф», «Гранд» Красносільської ЗОШ І-ІІІ ступенів та 9 клас Красносільської ЗОШ І-ІІІ ступенів. У грі брало участь 13 команд з 7 населених пунктів Одеської області. Гра складалася з 3 турів по 12 запитань, які ставив відомий український  телеведучий  Олександр Андросов. Після напруженої  інтелектуальної боротьби місця розподілились наступним чином:

Фото без опису

Вітаємо всі команди Красносільської громади з гідним виступом , команду «Красносілка» з перемогою у  відбірковій грі та бажаємо вдалого виступу у фіналі.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь