Красносільська територіальна громада
Одеський район, Одеська область

Щировітаю Вас з професійним святом– Днем місцевогосамоврядування в Україні – святом реального народовладдя!

Дата: 07.12.2018 17:58
Кількість переглядів: 761

Шановні земляки, депутати, працівники та ветераниорганівмісцевогосамоврядування!

 

Щировітаю Вас з професійним святомДнем місцевогосамоврядування в Україні – святом реального народовладдя!

 

Цей день стоїть в ряду дат пов’язанихізздобуттямУкраїноюнезалежності і розбудовоювласноїдержавності та демократії. Віноб’єднав людей активноїжиттєвоїпозиції, лідерівтериторіальних громад, організаторіввтілення в життяїхволі.Тож нехай День місцевогосамоврядуванняоб'єднає нас у спільномупрагненнізробитинашіміста, села і всю Українущасливою і багатою!

Сьогодні перед нами постають нові виклики. Я вірю, що спільними зусиллями ми їх здолаємо і Україна буде дійсно успішною європейською, правовою, демократичною державою.

З нагоди свята висловлюю вдячність депутатському корпусу,  членам виконавчого комітету та усім працівникам Красносільської сільської ради, за сумлінну і самовіддану працю, за високий професіоналізм, компетентність та відповідальність, активну громадську позицію у розбудові нашої об’єднаної територіальної громади.

Бажаю усім, хто працює на благо територіальних громад, відстоює їхні запити та інтереси, міцного здоров’я, наснаги, витримки, оптимізму, нових здобутків у роботі, родинного затишку та здійснення усіх Ваших життєвих мрій і сподівань.

Нехай цей святковий день додастьусім нам натхнення і наполегливості у спільній справі подальшого розвитку територіальних громад, відродженню українських сіл, зміцнення авторитету нашої держави в європейській спільноті і вусьому демократичному світі!

 

Фото без опису

З повагою

Красносільський сільський голова                 

М.П.Майдебура

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь