A A A K K K
для людей із порушенням зору
Красносільська територіальна громада
Одеський район, Одеська область

Тренінг з питань інструментів електронної демократії

Дата: 02.02.2019 23:01
Кількість переглядів: 704

2 лютого 2019 року на базі Красносільської ОТГ відбувся тренінг «Інструменти електронної демократії». Даний захід проводився Одеською обласною організацією ВГО «Комітет виборців України» у партнерстві з Одеським відокремленим підрозділом Центру розвитку місцевого самоврядування.

Тренінг був спрямований на надання базових знань щодо набираючих наразі популярність в Україні інструментів електронної демократії, а також надання практичних навичок щодо виконання основних вимог до їх застосування для взаємодії з громадянами.

Зокрема, на тренінгу учасники ознайомилися з такими інструментами електронної демократії як електронні звернення, електронні петиції, електронні публічні консультації та онлайн платформи для реалізації бюджету участі.

Окрім цього, учасників тренінгу було ознайомлено з існуючими доступними варіантами впровадження інструментів електронної демократії.

Тренінг проводився за фінансової підтримки швейцарсько-української програми «Електронне врядування задля підзвітності влади та участі громади» (EGAP), яка спрямована на використання новітніх інформаційно-комунікаційних технологій, що допомагатимуть вдосконалити якість врядування, покращити взаємодію влади та громадян та сприятимуть соціальним інноваціям в Україні. Програма EGAP фінансується Швейцарською агенцією розвитку і співробітництва і виконується Фондом Східна Європа та Фондом InnovaBridge.

Велика подяка представнику Одеськї обласної організації ВГО «Комітет виборців України» Ігорю Луговському та раднику з питань комунікації Одеського Центру розвитку місцевого самоврядування Євгенії Геновій – за надану кваліфікаційну допомогу та роз’яснення шляхів впровадження інструментів е-демократії в Красносільській ОТГ. 

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь