A A A K K K
для людей із порушенням зору
Красносільська територіальна громада
Одеський район, Одеська область

Презентація результатів оцінки фінансового менеджменту

Дата: 20.03.2019 15:48
Кількість переглядів: 1054

      19 березня 2019 року в Красносільській сільській раді відбулася робоча зустріч «Презентація результатів оцінки фінансового менеджменту Красносільської ОТГ Одеської області», яка проводилася в рамках пілотного проекту «U-LEAD with Europe» «Finansial management assessment in amalgamated hromadas», який фінансується Deutsche Gesellschaft fur Internationale Zusammenarbeit (GIZ) Gmbh GIZ. Даний проект реалізує Програма U-LEAD з Європою та Одеський Центр розвитку місцевого самоврядування.

     В робочій зустрічі брали участь Сімоне Ноймайєр – міжнародний експерт програми U-LEAD with Europe, Юлія Сибірянська – представник Програми U-LEAD з Європою та представники компанії – виконавця проекту – Центру інформаційних та аналітичних технологій, на чолі з фінансовим директором та бюджетним аналітиком Веронікою Гарбар. Нашу громаду представляли: голова Красносільської сільської ради Микола Петрович Майдебура, його перший заступник Марина Миколаївна Архірій, начальники управлінь, відділів та структурних підрозділів сільської ради.  

     Під час робочої зустрічі консультантами Центру інформаційних та аналітичних технологій були представлені результати аудиту, що проходив у Красносільській ОТГ та надані відповідні рекомендації для поліпшення фінансового управління, підвищення прозорості бюджетних процесів та залучення громадян до управління місцевими активами.

     Фінансова спроможність та економічний розвиток об?єднаних громад є пріоритетними для впровадження реформи місцевого самоврядування. Щоб досягти кращого рівня фіскального контролю, ефективного розподілу коштів та кращого залучення громадян до бюджетних процесів, потрібно розуміти минулі та теперішні практики бюджетного управління. Саме тому результати фінансового моніторингу, які провела програма «U-LEAD with Europe», допоможуть отримати розуміння основних викликів, які постають перед Красносільською об’єднаною територіальною громадою під час ведення фінансового управління та підвищити рівень прозорості бюджетного процесу.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь