A A A K K K
для людей із порушенням зору
Красносільська територіальна громада
Одеський район, Одеська область

Відбулися урочисті заходи з нагоди 75-ї річниці визволення населених пунктів Красносільської ОТГ від фашистських загарбників

Дата: 08.04.2019 14:26
Кількість переглядів: 687

      Все далі линуть у давнину запеклі сорокові минулого століття, але пам’ять про справжніх героїв Великої Вітчизняної досі бентежить серця сучасників. Пам’ятна сторінка нашої історії – початок квітня – ще один привід замислитись над сенсом буття. Про лихоліття Другої Світової цими днями згадували наші земляки – ветерани, вдови, діти війни разом з керівництвом громади, представниками трудових колективів, особовим складом військової частини, що дислокується на території Красносілки, учнівською молоддю вони взяли участь у церемоніалах покладання квітів до пам’ятників загиблим односельцям в селах Іванове, Кубанка, Красносілка.
      «Відзначення Днів визволення сіл нашої громади від фашистських загарбників – свідчення того, що наш народ досяг великої перемоги у запеклих боях ціною власного життя. Пам’ять про їх славні вчинки жива. Це означає, що свобода, незалежність, високий патріотизм і пам’ять про близьких завжди буде на першому плані. Наші славні ветерани зробили нашим землякам безцінний дар – свободу. За це їм щира вдячність і велика шана», - наголосив у вітальному слові  голова Красносільської ОТГ Микола Петрович Майдебура.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь