A A A K K K
для людей із порушенням зору
Красносільська територіальна громада
Одеський район, Одеська область

Реформа децентралізації влади – в дії

Дата: 17.04.2019 15:22
Кількість переглядів: 673

Реформа децентралізації влади – в дії

     12 квітня 2019 року у Києві  в рамках реалізації положень Меморандуму про співпрацю Асоціації об’єднаних територіальних громад та Державного агентства з енергоефективності та енергозбереження України відбувсяя  5-й Форум енергоефективного партнерства "Територіальні громади, держава, бізнес: Прозорі інвестиційні моделі"

    Форум об'єднав понад 600 учасників з усієї України: мерів міст, голів обласних та районних адміністрацій, ОТГ, а також експертів, профільні громадські організації, міжнародні проекти, представників промислових підприємств, вітчизняні ЕСКОкомпанії.

     Красносільську об’єднану територіальну громаду на цьому престижному заході представляли: перший заступник голови Красносільської сільської ради Марина Архірій та начальник відділу перспективного розвитку Євгенія Солодова. Результатом участі у роботі Форуму стало підписання Меморандуму про співпрацю Красносільської ОТГ та Державного агентства з енергоефективності та енергозбереження України. Виконання цього документу дасть змогу посилити енергоефективність як домогосподарств так і бюджетних установ та заощадити бюджетні кошти.

        Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь