Красносільська територіальна громада
Одеський район, Одеська область

Тренінг/семінар з питань обліково-фінансової політики

Дата: 24.04.2019 19:06
Кількість переглядів: 892

     24 квітня 2019 року Одеським Центром розвитку місцевого самоврядування було організовано тренінг/семінар для посадових осіб органів місцевого самоврядування «Сучасна обліково-фінансова політика бюджетних установ»,  який проводився за підтримки Програми «U-LEAD з Європою» та Мінрегіону України. У даному заході брали участь директор Одеського ВП ЦРМС Юлія Молодожен, радник з питань місцевих фінансів Одеського ВП ЦРМС Олеся Голинська та Шашерін Валерій, переможець 2-го Всеукраїнського конкурсу «Кращий бухгалтер України», який був запрошений організаторами у якості експерту. Нашу громаду представляли начальник фінансово-господарського управління Козланюк К.М., головний спеціаліст фінансово-господарського управління Узун В.Д. та головний бухгалтер відділу бухгалтерського обліку фінансово-господарського управління Лотоцька Л.І.

     У ході семінару були розглянуті особливості обліково-фінансової політики в Україні, питання організації та ведення бухгалтерського обліку в бюджетних установах, порядок ведення документальних реєстрів з бухгалтерського обліку, питання обов’язкової публікації фінансових даних в ОТГ тощо. Крім того, присутніх було ознайомлено з новаціями бухгалтерського обліку бюджетних установ.

     Отримані знання допоможуть в організації роботи та застосовуванні на практиці вимог нового законодавства щодо формування й визначення облікової політики, що дозволить зміцнити потенціал Красносільської ОТГ з питань управління фінансами.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь