A A A K K K
для людей із порушенням зору
Красносільська територіальна громада
Одеський район, Одеська область

Тренінг/семінар з питань обліково-фінансової політики

Дата: 24.04.2019 19:06
Кількість переглядів: 832

     24 квітня 2019 року Одеським Центром розвитку місцевого самоврядування було організовано тренінг/семінар для посадових осіб органів місцевого самоврядування «Сучасна обліково-фінансова політика бюджетних установ»,  який проводився за підтримки Програми «U-LEAD з Європою» та Мінрегіону України. У даному заході брали участь директор Одеського ВП ЦРМС Юлія Молодожен, радник з питань місцевих фінансів Одеського ВП ЦРМС Олеся Голинська та Шашерін Валерій, переможець 2-го Всеукраїнського конкурсу «Кращий бухгалтер України», який був запрошений організаторами у якості експерту. Нашу громаду представляли начальник фінансово-господарського управління Козланюк К.М., головний спеціаліст фінансово-господарського управління Узун В.Д. та головний бухгалтер відділу бухгалтерського обліку фінансово-господарського управління Лотоцька Л.І.

     У ході семінару були розглянуті особливості обліково-фінансової політики в Україні, питання організації та ведення бухгалтерського обліку в бюджетних установах, порядок ведення документальних реєстрів з бухгалтерського обліку, питання обов’язкової публікації фінансових даних в ОТГ тощо. Крім того, присутніх було ознайомлено з новаціями бухгалтерського обліку бюджетних установ.

     Отримані знання допоможуть в організації роботи та застосовуванні на практиці вимог нового законодавства щодо формування й визначення облікової політики, що дозволить зміцнити потенціал Красносільської ОТГ з питань управління фінансами.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь