A A A K K K
для людей із порушенням зору
Красносільська територіальна громада
Одеський район, Одеська область

Відкриття проекту «Надання соціальних послуг в громаді»

Дата: 25.04.2019 19:19
Кількість переглядів: 666

      У рамках реалізації проекту «Надання соціальних послуг в громаді», який фінансується грантом Японського фонду соціального розвитку (JSDF) через Міжнародний банк реконструкції та розвитку, Українським фондом соціальних інвестицій 25 квітня 2019 року було проведено стартовий семінар за участю представників громад – реципієнтів Одеської області, представників облдержадміністрації, Світового банку, Міністерства соціальної політики України.

    У відкритті проекту «Надання соціальних послуг в громаді» взяли участь заступники голови Одеської обласної державної адміністрації Віталій Свічинський та Сергій Колебошин, а також заступник Міністра соціальної політики України з питань європейської інтеграції Олександра Чуркіна, координатор проекту «Соціальна підтримка громад», спеціаліст з питань соціального захисту представництва Світового банку в Україні Юлія Смоляр. Нашу громаду на даному заході представляли перший заступник сільського голови Архірій Марина Миколаївна та начальник відділу у справах дітей та соціального захисту населення виконавчого органу Красносільської сільської ради Дідик Михайлина Михайлівна.

     Завдяки впровадженню та реалізації зазначеного проекту в об’єднаних територіальних громадах Одеської області органи місцевого самоврядування зможуть забезпечити мешканців громад пріоритетними соціальними послугами.

     Проект має сприяти успішному проведенню соціальних реформ, які спрямовані на забезпечення сталого людського розвитку, зменшення рівня бідності та підвищення соціальної захищеності найбільш вразливих верств населення.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь