A A A K K K
для людей із порушенням зору
Красносільська територіальна громада
Одеський район, Одеська область

ТРУДОВЕ ЗАКОНОДАВСТВО НА КОНТРОЛІ

Дата: 02.05.2019 16:04
Кількість переглядів: 703

         Відповідно до делегованих повноважень, інспектором праці Красносільської сільської ради Лиманського району Одеської області протягом січня – квітня 2019 року проведено ряд інспекційних відвідувань, за результатами яких, за ознаками статті 265 КЗпПУ, винесено постанов на загальну суму 16692 гривень та складено і направлено до суду низку протоколів про адмінпорушення. З ціллю виконання превентивних заходів, відвідано більше десятка  підприємств, на яких проведена  роз’яснювальна робота, що,  безперечно, дає відчутний позитивний результат.

        Пріоритетом у роботі залишається процес детінізації доходів і легалізація трудових відносин. Кожна людина має усвідомити перспективи і переваги офіційного працевлаштування, розуміти всі ризики та наслідки, які виникають при отриманні зарплати «у конверті».

         Також Красносільською сільською радою був проведений семінар з питань дотримання трудового законодавства за участі представників Центру зайнятості, Пенсійного фонду,  Фіскальної служби, Національної поліції для   керівників установ, організацій, підприємств та суб’єктів підприємницької діяльності.

          Позитивний вплив таких заходів очевидний. Люди отримують необхідні знання щодо своїх трудових прав, соціальних гарантій. Роботодавці усвідомлюють переваги функціонування в законодавчому полі і роблять вибір на користь легальної праці.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь