A A A K K K
для людей із порушенням зору
Красносільська територіальна громада
Одеський район, Одеська область

Зустріч на землі предків

Дата: 21.05.2019 18:03
Кількість переглядів: 650

   21 травня 2019 року в Красносільській сільській раді відбулася зустріч з представниками Асоціації німців в Америці та Канаді, які відвідали Одеську область у рамках програми «Німецька Спадщина» Університету Північної Дакоти. Метою візиту до с. Красносілка було знайомство із землею предків – етнічних німців-колоністів, які заснували поселення Гільдендорф (колишня назва с. Красносілка).

   Гості цікавилися історією заснування села, архівними документами, картами населеного пункту, ділилися своєю інформацією, яку отримали у спадщину від дідів-прадідів – вихідців нашого села, які емігрували до Сполучених Штатів Америки.

   Для членів делегації було організовано екскурсію, під час якої гості відвідали старовинні місця захоронення німців-переселенців – колишніх мешканців с. Гільдендорф, оглянули вцілілі німецькі будинки та підвали, а також місця, де розташовувалися лютеранська церква та школа.

     Зустріч вийшла дуже цікава та змістовна. На згадку усі члени делегації отримали у подарунок книгу про створення с. Красносілка (Гільдендорф).



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь