A A A K K K
для людей із порушенням зору
Красносільська територіальна громада
Одеський район, Одеська область

Свято єдності в Красносільській ОТГ

Дата: 26.05.2019 20:15
Кількість переглядів: 817

   Останньої суботи травня жителі Красносільської об’єднаної територіальної громади відзначали День Європи в Україні. Традиційно, вже третій рік поспіль, свято відбулося в селі Іванове.

    Ранок почався з церемонії покладання квітів, та спортивних змагань на місцевому стадіоні, У футбольному поєдинку зустрілися команди Іванівської, Корсунської та Красносільської шкіл. Вони представляли різні «збірні Європейського турніру». Перемогу отримала «Збірна України» (Красносільська школа).

    Продовжилося свято урочистим відкриттям сучасного медіа-центру на базі Іванівської бібліотеки. Потім у храмі Іоанна Предтечі відбувся молебень за розквіт Красносільської громади та мир і спокій в Україні.

   Протягом дня для всіх присутніх були влаштовані майстер-класи, ярмарок народних умільців, лотерея, дитячі розваги, працював театр живих скульптур, малеча досхочу розважалася на батутах, ласувала фондю та солодкою ватою.

     Команди об’єднаної громади до складу яких ввійшли представники усіх населених пунктів  випробували себе у молодіжному квесті наприкінці якого  всі учасники отримали винагороди.

   Пісні різними мовами, національні танці у виконанні кращих самодіяльних колективів клубних закладів громади стали справжньою родзинкою свята

     На святі також були представлені кулінарні шедеври багатьох народів Європи. Усі бажаючі могли скуштувати смачні українські, грецькі, болгарські, грузинські, французькі, польські, італійські та німецькі  національні страви.

     Сім сіл Красносільської ОТГ - це багатонаціональна родина, де всі живуть у мирі та злагоді. Проведення заходу на високому рівні вкотре доводить, що єдність громади у ії  різномаїтті, вмінні усією громадою результативно працювати і дружно відпочивати.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь