A A A K K K
для людей із порушенням зору
Красносільська територіальна громада
Одеський район, Одеська область

«Купальська ніч у Корсунцях»

Дата: 08.07.2019 17:25
Кількість переглядів: 826

       Традиційно 7 липня, жителі Красносільської об’єднаної територіальної громади відзначають у селі Корсунці свято Івана Купала. Цей рік не став виключенням. Підготовка була тривалою і копіткою, організатори свята на чолі з керівництвом громади - Майдебурою Миколою Петровичем та Архірій Мариною Миколаївною враховували найдрібніші деталі, аби задовільнити найвибагливішого глядача, і це їм вдалося. Кожен присутній знайшов для себе бажаний відпочинок: прикрашення Марени, Купала та Купайлиці, розваги для дітей (різноманітні конкурси, батути, солодка вата та інше), майстер-класи з гончарства, плетіння вінків та магічне спускання їх на воду, створення купальських оберегів, виготовлення прикрас, катання на конях у супроводі професійних інструкторів, спортивні змагання, пісні, танці, хороводи, тематичні креативні фото-зони, пригощання від справжнього кока. Насичена концертна програма за участю кращих самодіяльних колективів громади, козацького театру «Отаман» Всеукраїнського козацького центру культури і спорту, артистів Одеської обласної філармонії  та зірок української естради, святковий салют та виступ акторів театру вогню «Аделаїда-шоу» і на завершення дискотека під зоряним небом Корсунців.

          Народне гуляння об’єднало понад 2500 чоловік – з усіх населених пунктів Красносільської ОТГ, Лиманського, Роздільнянського, Овідіопольського районів, міста Одеси, Миколаєва та Закарпаття.

       Цього дня на святі були і давні друзі Красносільської громади, серед яких – народний депутат України Олександр Семенович Пресман. Як і годиться наш депутат приїхав не з пустими руками, його подарунки приємно вразили і дорослих і дітей: кілька видів батутів, солодощі, призи переможцям конкурсів і… блискучі виступи співака, автора і композитора Олександра Кварти та пародиста Валерія Юрченка, незвичайної краси та насиченості феєрверк. Та найбільшим сюрпризом стало те, що Олександр Семенович, був з нами до завершення свята, він встиг привітати усіх зі святом і поспілкуватися з жителями особисто. З кимось - у імпровізованій глядацькій залі, з кимось під час гри у шахи, а з кимось - у черзі за юшкою. Кажуть, що стабільність – основна ознака майстерності. І дійсно, Олександр Пресман з нами завжди поруч, і у вирішенні державницьких питань, і в щоденній роботі і у свята, адже у справжніх друзів вихідних не має.

       Свято закінчилося коли перші промінчики сонця вітали благословенну Красносільську землю з новим днем і новим робочим тижнем. А нам зовсім не хотілося прощатися з відчуттям казки, яку нам подарували організатори заходу. Тому ми говоримо: «До зустрічі! До найближчої зустрічі, наші друзі і наш депутат!»

Фото без опису

Від імені вдячних жителів громади,

вихованці студії журналістики

 та дикторської майстерності КЗ «ЦХЕВ»



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь