Красносільська територіальна громада
Одеський район, Одеська область

Красносільська ОТГ – переможець Всеукраїнського конкурсу «Малі міста – великі враження»!

Дата: 19.07.2019 20:36
Кількість переглядів: 947

Проект «Малі міста – великі враження» – це конкурс культурно-мистецьких проектів громад з населенням до 50 тисяч людей, спрямований на розвиток культурно-економічного потенціалу територій через підтримку стартапів, що пов’язані із культурною спадщиною громад

Пілотна версія конкурсу культурно-мистецьких проектів «Малі міста – великі враження» була запущена у 2018 році та  реалізована Асоціацією міст України та Українським центром культурних досліджень за фінансової підтримки Міністерства культури України. Ідея проекту належить ГО «Інститут культурної політики». Конкурс підтримав Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман. Цей проект знайшов надзвичайний відгук у громадах, які подали до участі 158 заявок. Експертною радою Міністерства культури України було відібрано 8, що пов’язані із культурною спадщиною. 

Цього року у конкурсі перемогли 74 учасники, серед яких Красносільська ОТГ з проектом «Чумацький шлях» 

Експертний відбір відбувався у два етапи - спочатку на відкритому конкурсі були відібрані проекти за змістовою частиною, а далі – проходили захисти проектів в Міністерстві культури України.

18 липня Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман та Міністр культури України Євген Нищук оголосили та привітали громади-переможців під час заходу з нагоди завершення конкурсу «Малі міста – великі варження-2019», який відбувся в Києві. В урочистостях взяли участь голова Красносільської ОТГ Микола Петрович Майдебура та його перший заступник Марина Миколаївна Архірій.

  Етно-фестиваль «Чумацький шлях» відбудеться 14 вересня 2019 року на узбережжі унікального  Куяльницького лиману в селі Корсунці, саме тут понад 500 років тому був соляний промисел.

Шановні земляки! Для нас важлива ваша думка, ми з радістю зустрінемо ваші ідеї та пропозиції. Чекаємо на вас у Красносільській сільській раді. Давайте разом примножувати та розвивати традиції нашого краю!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь