A A A K K K
для людей із порушенням зору
Красносільська територіальна громада
Одеський район, Одеська область

Красносільська ОТГ – переможець Всеукраїнського конкурсу «Малі міста – великі враження»!

Дата: 19.07.2019 20:36
Кількість переглядів: 870

Проект «Малі міста – великі враження» – це конкурс культурно-мистецьких проектів громад з населенням до 50 тисяч людей, спрямований на розвиток культурно-економічного потенціалу територій через підтримку стартапів, що пов’язані із культурною спадщиною громад

Пілотна версія конкурсу культурно-мистецьких проектів «Малі міста – великі враження» була запущена у 2018 році та  реалізована Асоціацією міст України та Українським центром культурних досліджень за фінансової підтримки Міністерства культури України. Ідея проекту належить ГО «Інститут культурної політики». Конкурс підтримав Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман. Цей проект знайшов надзвичайний відгук у громадах, які подали до участі 158 заявок. Експертною радою Міністерства культури України було відібрано 8, що пов’язані із культурною спадщиною. 

Цього року у конкурсі перемогли 74 учасники, серед яких Красносільська ОТГ з проектом «Чумацький шлях» 

Експертний відбір відбувався у два етапи - спочатку на відкритому конкурсі були відібрані проекти за змістовою частиною, а далі – проходили захисти проектів в Міністерстві культури України.

18 липня Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман та Міністр культури України Євген Нищук оголосили та привітали громади-переможців під час заходу з нагоди завершення конкурсу «Малі міста – великі варження-2019», який відбувся в Києві. В урочистостях взяли участь голова Красносільської ОТГ Микола Петрович Майдебура та його перший заступник Марина Миколаївна Архірій.

  Етно-фестиваль «Чумацький шлях» відбудеться 14 вересня 2019 року на узбережжі унікального  Куяльницького лиману в селі Корсунці, саме тут понад 500 років тому був соляний промисел.

Шановні земляки! Для нас важлива ваша думка, ми з радістю зустрінемо ваші ідеї та пропозиції. Чекаємо на вас у Красносільській сільській раді. Давайте разом примножувати та розвивати традиції нашого краю!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь