A A A K K K
для людей із порушенням зору
Красносільська територіальна громада
Одеський район, Одеська область

Зустріч з представниками ГО "Елеос"в Красносільській ОТГ

Дата: 18.09.2019 12:52
Кількість переглядів: 782

У Красносільській ОТГ пройшла робоча зустріч представників громадської організації (ГО) «Елеос» з керівництвом та причетними спеціалістами громади під назвою: «Паліативна допомога та догляд на Одещині».
В ході зустрічі розглянуто поняття паліативної допомоги, напрямки її розвитку на Одещині, зокрема в нашій громаді. Голова Правління організації, кандидат психологічних наук Юрій Жогно представив увазі присутніх відеопрезентацію про діяльність ГО та більш детально зупинився на законодавчій базі, якою мають керуватись працівники соціальної сфери, працюючи над цим напрямком.
«Паліативна допомога – це перш за все гуманне відношення до хворого. Це підхід, що дозволяє поліпшити якість життя пацієнтів, які зіткнулися з проблемами смертельного захворювання, шляхом полегшення страждань завдяки ранньому виявленню, ретельній оцінці й лікування болю та інших фізичних симптомів, а також наданню психосоціальної і духовної підтримки. До того ж така допомога дуже необхідна й родичам хворого», - зазначив Юрій Жогно.
Додатково присутнім були запропоновані друковані роздаткові матеріали.
«Це цікава і потрібна для нас інформація. Аби рухатись далі, ми маємо проаналізувати показники нашої громади і більш детально проаналізувати ситуацію, для цього в межах нашої компетенції буде створена робоча група. І в будь-якому разі ми готові працювати та відкриті до діалогу в заявленій темі», - підбила підсумки зустрічі перший заступник сільського голови Марина Архірій.
P. S. Така ініціатива впроваджується ГО «Елеос» в рамках проекту «Протидія дискримінації важко хворих пацієнтів через посилення правоздатності та розвитку правових можливостей регіональних спільнот паліативних пацієнтів Одеської області» за підтримки МЗС Королівства Нідерландів.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь