Красносільська територіальна громада
Одеський район, Одеська область

Обмін досвідом та перспективи на майбутнє

Дата: 23.09.2019 14:02
Кількість переглядів: 653

Під таким гаслом пройшов нещодавно захід, участь в якому взяла і перший заступник Красносільського  сільського голови Марина Архірій.

Круглий стіл на тему: «Впровадження досвіду Канади в розвитку місцевого самоврядування України» пройшов в приміщенні Київської міської державної адміністрації.

Мета заходу полягала в обміні досвідом, кращими практиками та презентації результатів впровадження досвіду Канади в громадах; напрацюванні перспективних напрямків співпраці між органами місцевого самоврядування Канади та України.

 

 «Я радий почути практичний досвід, набутий громадами - від Києва до Новопсковської об'єднаної територіальної громади, - і зрозуміти, на скільки інструменти, що ми надавали через наші проекти, були використані протягом останніх 4-5 років. Ми рецептів не даємо. Наша мета - показати можливі варіанти, щоб українці обрали оптимальні з них для ваших реалій, - зауважив Надзвичайний та Повноважний Посол Канади в Україні Роман Ващук. - Я завершую п'ять років роботи послом Канади в Україні і знаю з власного досвіду, з візитів до різних регіонів, що є чимало викликів перед місцевими громадами та містами. І знаю, на скільки багато зроблено вже. Це має бути фундаментом для подальшого розвитку місцевого самоврядування», - підкреслив Роман Ващук.

 

Організатори заходу – Асоціація міст України. Його проведено за участі Голови Асоціації Віталія Кличка, Надзвичайного і Повноважного Посла Канади в Україні Романа Ващука та міських і селищних голів.

Фото без описуФото без опису

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь