Красносільська територіальна громада
Одеський район, Одеська область

Обмін досвідом та перспективи на майбутнє

Дата: 23.09.2019 14:02
Кількість переглядів: 677

Під таким гаслом пройшов нещодавно захід, участь в якому взяла і перший заступник Красносільського  сільського голови Марина Архірій.

Круглий стіл на тему: «Впровадження досвіду Канади в розвитку місцевого самоврядування України» пройшов в приміщенні Київської міської державної адміністрації.

Мета заходу полягала в обміні досвідом, кращими практиками та презентації результатів впровадження досвіду Канади в громадах; напрацюванні перспективних напрямків співпраці між органами місцевого самоврядування Канади та України.

 

 «Я радий почути практичний досвід, набутий громадами - від Києва до Новопсковської об'єднаної територіальної громади, - і зрозуміти, на скільки інструменти, що ми надавали через наші проекти, були використані протягом останніх 4-5 років. Ми рецептів не даємо. Наша мета - показати можливі варіанти, щоб українці обрали оптимальні з них для ваших реалій, - зауважив Надзвичайний та Повноважний Посол Канади в Україні Роман Ващук. - Я завершую п'ять років роботи послом Канади в Україні і знаю з власного досвіду, з візитів до різних регіонів, що є чимало викликів перед місцевими громадами та містами. І знаю, на скільки багато зроблено вже. Це має бути фундаментом для подальшого розвитку місцевого самоврядування», - підкреслив Роман Ващук.

 

Організатори заходу – Асоціація міст України. Його проведено за участі Голови Асоціації Віталія Кличка, Надзвичайного і Повноважного Посла Канади в Україні Романа Ващука та міських і селищних голів.

Фото без описуФото без опису

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь