A A A K K K
для людей із порушенням зору
Красносільська територіальна громада
Одеський район, Одеська область

Нові знання та обмін досвідом

Дата: 01.10.2019 08:52
Кількість переглядів: 566

Красносільська ОТГ серед інших громад була відібрана для участі у проекті «Посилення інституційної спроможності місцевого самоврядування в частині забезпечення надання ефективних культурних послуг, застосуванні інноваційних та креативних індустрій, створення принципово нових лідерів до культурного розвитку громад».
Представники Красносільської сільської ради, а саме Євгенія Солодова - начальник відділу перспективного розвитку та Роман Дзунков - спеціаліст I категорії з економічного розвитку відповідного відділу взяли участь у першому модулі (тренінгу), що пройшов нещодавно в м. Київ.
Під час тренінгу працювали над ідеєю культурних проектів, методологію планових стратегічних документів, які передбачатимуть реалізацію цілей культурного розвитку та зростання громади, окреслять конкретні кроки їх досягнення.
Даний проект реалізується Асоціацією сільських, селищних рад та об’єднаних громад України спільно з Сумським обласним науково-методичним центром культури і мистецтв за підтримки Українського Культурного Фонду.

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь