A A A K K K
для людей із порушенням зору
Красносільська територіальна громада
Одеський район, Одеська область

Центр надання адміністративних послуг Красносільської сільської ради

Дата: 01.10.2019 15:17
Кількість переглядів: 701

Центр надання адміністративних послуг виконавчого органу Красносільської сільської ради утворено на підставі рішення Красносільської сільської ради від 25.12.2015 № 57–VIІ.

Для надання адміністративних послуг населенню Центр забезпечено відповідним приміщенням, обладнано технікою та меблями.

За минулий рік Центром надання адміністративних послуг (ЦНАП) Красносільської сільради було прийнято та надано понад 3000 послуг. Найчастіше надавались послуги з реєстрації права власності та реєстрації місця проживання.

Цього року працівники Центру надання адміністративних послуг брали участь у тренінгах в рамках Програми «U-LEAD з Європою». Протягом травня-червня поточного року в Красносільській сільській раді проводилися тренінги Модулів 1-3 та 4 в рамках Програми «U-LEAD з Європою» компонент 2 в частині створення Центрів надання адміністративних послуг. 11 липня 2019 року завершив свою роботу останній 5-ий Модуль.

У роботі тренінгів взяли участь не тільки працівники Центру надання адміністративних послуг сільської ради та її виконавчих органів, а й представники громадськості.

То ж на сьогоднішній день через ЦНАП громади надається 87 видів адмінпослуг. Завдяки інтеграції послуг мешканці у комфортних умовах та у зручний спосіб можуть зареєструвати місце проживання та отримати ряд послуг, які до створення ЦНАПу надавалися в кабінетному форматі окремими посадовими особами.

Слід зазначити, що за переліком послуг Центр надання адміністративних послуг Красносільської ОТГ є кращим (!) в Лиманському районі. Це підкреслює переваги децентралізації, коли громада самостійно несе відповідальність за організацію та якість надання послуг своїм мешканцям.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь