A A A K K K
для людей із порушенням зору
Красносільська територіальна громада
Одеський район, Одеська область

Дорогі захисники України, шановні жителі Красносільської об’єднаної територіальної громади!

Дата: 10.10.2019 12:32
Кількість переглядів: 652

Прийміть найкращі побажання і щирі поздоровлення з Днем захисника України – святом мужності, стійкості і шляхетності, святом гідних і сильних. В цей день ми з вдячністю та гордістю згадуємо героїчні постаті нашої історії, вшановуємо ветеранів за їх безсмертний подвиг.

Також висловлюю щиру повагу і вдячність українським воїнам, які вступили до лав української армії, взяли до рук зброю і стали на захист єдності нашої держави. Нехай будуть почуті всі наші молитви про те, щоб українські солдати поверталися з нинішніх боїв живими та неушкодженими. Вдячний і діючим військовим, які присягнули на вірність українському народові та гідно несуть службу  й виконують покладені на них обов’язки.

Це свято відзначається 14 жовтня — в день святої Покрови Пречистої Богородиці, одночасно з Днем козацтва, адже козацтво – звитяжна історія і велика гордість нашого народу, душа України, її надія і оберіг, а Божа Матір вважається заступницею і покровителькою Українського козацького війська, яка оберігала і надавала воїнам сил у боротьбі з ворогом.

Бажаю кожному незламної волі та мужності, надійного тилу, міцного здоров’я та мирного щасливого майбутнього. Нехай Пресвята Богородиця береже Україну під своїм Покровом!

Слава Україні!

 

Микола МАЙДЕБУРА, Красносільський сільський голова

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь