A A A K K K
для людей із порушенням зору
Красносільська територіальна громада
Одеський район, Одеська область

Шановні жителі Красносільської об’єднаної територіальної громади!

Дата: 03.12.2019 11:09
Кількість переглядів: 721

Щороку 3 грудня разом із світовою спільнотою Україна відзначає Міжнародний день людей з обмеженими можливостями. На їхню долю випали нелегкі випробування, однак вони, долаючи труднощі, проявляють виняткову силу духу і непохитну віру в життя.
Усунення бар'єрів на шляху до самореалізації осіб з особливими потребами, гарантування доступу до гідної освіти і робочих місць на сьогодні є одним із пріоритетних напрямів соціальної політики.
Наша держава взяла на себе і виконує конкретні зобов’язання щодо матеріального забезпечення осіб з інвалідністю, створення для них гідних умов життя - надання ряда пільг, конституційне гарантування рівності з іншими громадянами - можливості для участі в основних сферах життя суспільства. Зокрема, і в нашій громаді здійснюється матеріальна підтримка такої категорії населення та надається всебічна підтримка.
Переймаючись буденними проблемами, ми повинні замислитися над непростою долею людей з вадами здоров'я і не тільки у цей день, а й протягом цілого року не забувати про те, що вони поруч з нами живуть і потребують допомоги й уваги. Тож хочеться щиро побажати вам витримки, здоров’я, оптимізму, можливості втілити в реальності ваші плани та задуми.

Микола МАЙДЕБУРА, Красносільський сільський голова
Марина АРХІРІЙ, перша заступниця сільського голови


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь