Красносільська територіальна громада
Одеський район, Одеська область

Пільговий кредит на придбання житла від громадян-учасників проведення антитерористичної операції та/або операції Об’єднаних сил, внутрішньо переміщених осіб

Дата: 03.12.2019 16:39
Кількість переглядів: 638

Відсьогодні, третього грудня, розпочинається прийом заяв про намір отримати пільговий кредит на придбання житла від громадян-учасників проведення антитерористичної операції та/або операції Об’єднаних сил, внутрішньо переміщених осіб.

Прийняття заяв про намір отримати кредит буде припинено 05 грудня 2019 року о 18.00 год.

У зв’язку з цим звертаємо увагу зацікавлених осіб в отриманні пільгового довгострокового державного кредиту на придбання житла, що на офіційних веб-сайтах кожного регіонального управління Держмолодьжитла громадяни мають можливість:
- отримати необхідну інформацію щодо того, чи мають вони право на отримання кредиту;
- визначити орієнтовний розмір кредиту та умови його отримання;
- ознайомитися з переліком документів, які необхідно подати до регіонального управління для отримання кредиту;
- зареєструватись як кандидат для отримання кредиту.
https://od.molod-kredit.gov.ua/

Заяви про намір отримати кредит та анкети можуть бути подані до регіональних управлінь Держмолодьжитла або ж можуть бути надіслані засобами поштового або електронного зв’язку.

Заяви про намір отримати кредит можуть бути подані до будь-якого регіонального управління Держмолодьжитла (не залежно від місця реєстрації громадянина).

Заяви про намір отримати кредит можуть бути подані до будь-якого регіонального управління Держмолодьжитла в робочий час з 09.00 год. до 18.00 год.

Моментом подання заяви про намір отримати кредит є час та дата фактичного подання (в електронному або паперовому вигляді) такої заяви. Заяви, які надійшли в не робочий час/день, вважаються поданими у наступний робочий день.

У разі виникнення питань щодо подання та/або реєстрації заяви про намір отримати кредит на придбання житла громадян - учасників проведення антитерористичної операції та/або операції Об’єднаних сил, внутрішньо переміщених осіб, можна звертатися за такими номерами телефону: (044) 275 01 39, (044) 284 0 685, (044) 284 0 696.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь