A A A K K K
для людей із порушенням зору
Красносільська територіальна громада
Одеський район, Одеська область

День Збройних Сил в Іванівському НВК

Дата: 09.12.2019 16:30
Кількість переглядів: 589

6 грудня в Україні відзначався День Збройних сил України. Це саме те свято, коли в серцях українців поєднуються гордість за наших героїв і смуток за тих, хто боронив Україну до останнього. Це свято не лише військових, а й усіх свідомих громадян, які вболівають за долю нашої землі і нашого народу.
Так, з нагоди свята в Іванівському НВК «ЗОШ І-ІІ ст.-ДНЗ» Красносільської ОТГ для учнів початкових та старших класів пройшли тематичні заходи.

Класними керівниками учнів 1 та 2 класів Процюк О. В. та Михайлуцою І. М. були організовані спільні спортивні змагання учнів цих класів, де учні продемонстрували свої морально-вольові якості: силу волі, наполегливість, рішучість, упевненість, згуртованість, взаємопідтримку, взаємоповагу один до одного, взаєморозуміння.
З душевними привітаннями до найменших хлопчиків навчального закладу звернулися однокласниці хлопців та побажали їм щастя, міцного здоров’я, стійкості духу, гарних оцінок і успіхів у навчанні, а ще нагадали їм, що не зважаючи на те, що вони ще зовсім маленькі, у них вже є можливість проявляти свої якості захисників - захищати їх - тендітних дівчат.
Також в той час, коли наші герої-захисники відстоюють територіальну цілісність України на Сході, класний керівник учнів 6 класу Харицький О. М. виховує відданих патріотів, які за покликом серця стануть на захист Батьківщини,

Головним було те, що всі учасники заходу усвідомили – тільки глибока й усвідомлена любов до рідної землі, прагнення захищати її спонукає людину з повагою ставитися до почуттів інших, бути небайдужим до трагедій Батьківщини й свого народу в цілому.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь