Красносільська територіальна громада
Одеський район, Одеська область

До відома жителів Красносільської об’єднаної територіальної громади

Дата: 10.12.2019 10:01
Кількість переглядів: 559

У зв’язку із запуском Проєкту «Створення Всеукраїнського мережевого бізнес-інкубатора для диверсифікації сільськогосподарського виробництва і розвитку кооперації у сільській місцевості», про що інформує Одеське відділення Українського державного фонду підтримки фермерських господарств, ви маєте можливість безкоштовно навчатись. 

Основною метою Проєкту є проведення дистанційного безкоштовного навчання з організації та ведення різних видів бізнесу, які забезпечать диверсифікацію сільськогосподарського виробництва і стимулювання зайнятості населення в сільській місцевості. Складовою проєкту є також організація консалтингового супроводу бізнес-діяльності у сільській місцевості протягом 6 місяців після успішного завершення навчання осіб, які вирішили займатись таким видом бізнесу.

Доводимо до вашого відома, що беручи участь у даному Проєкті, ви зможете обрати найбільш цікавий для себе напрямок з 70 різних напрямів, включаючи розвиток аграрного бізнесу, сільського туризму, народних ремесел і промислів, підприємств сфери послуг, збору та переробки дикорослих ягід і грибів, лікарської сировини тощо.

Після завершення навчання учасники Всеукраїнського мережевого бізнес-інкубатора, матимуть бізнес-план для його подальшої реалізації. Зокрема, якщо бізнес-план буде відповідати вимогам для отримувачів державної фінансової підтримки через Український державний фонд підтримки фермерських господарств.

Повідомляємо, що для участі у даному проєкті необхідно пройти реєстрацію на сайті www.fondfermeriv.org.ua

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь