A A A K K K
для людей із порушенням зору
Красносільська територіальна громада
Одеський район, Одеська область

До відома жителів Красносільської об’єднаної територіальної громади

Дата: 10.12.2019 10:01
Кількість переглядів: 525

У зв’язку із запуском Проєкту «Створення Всеукраїнського мережевого бізнес-інкубатора для диверсифікації сільськогосподарського виробництва і розвитку кооперації у сільській місцевості», про що інформує Одеське відділення Українського державного фонду підтримки фермерських господарств, ви маєте можливість безкоштовно навчатись. 

Основною метою Проєкту є проведення дистанційного безкоштовного навчання з організації та ведення різних видів бізнесу, які забезпечать диверсифікацію сільськогосподарського виробництва і стимулювання зайнятості населення в сільській місцевості. Складовою проєкту є також організація консалтингового супроводу бізнес-діяльності у сільській місцевості протягом 6 місяців після успішного завершення навчання осіб, які вирішили займатись таким видом бізнесу.

Доводимо до вашого відома, що беручи участь у даному Проєкті, ви зможете обрати найбільш цікавий для себе напрямок з 70 різних напрямів, включаючи розвиток аграрного бізнесу, сільського туризму, народних ремесел і промислів, підприємств сфери послуг, збору та переробки дикорослих ягід і грибів, лікарської сировини тощо.

Після завершення навчання учасники Всеукраїнського мережевого бізнес-інкубатора, матимуть бізнес-план для його подальшої реалізації. Зокрема, якщо бізнес-план буде відповідати вимогам для отримувачів державної фінансової підтримки через Український державний фонд підтримки фермерських господарств.

Повідомляємо, що для участі у даному проєкті необхідно пройти реєстрацію на сайті www.fondfermeriv.org.ua

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь